bbq concepten

Bbq catering

Geniet van een heerlijke barbecue met onze BBQ catering. CaterEvents biedt een uitgebreid assortiment van vlees, vis,vegetarische en veganistische opties, zo is er voor ieder wat wils.

Waarom kiezen voor een barbecue evenement?

Het kiezen van een cateraar voor uw barbecue evenement is een belangrijke beslissing. De juiste cateraar kan een evenement opvrolijken en onvergetelijk maken. Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen kiezen voor CaterEvents voor uw BBQ evenement:

Ervaring en Expertise

CaterEvents heeft jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige barbecue catering voor evenementen van alle soorten en maten. Ons team van deskundige koks en evenementenplanners heeft de kennis en vaardigheden om een naadloze en onvergetelijke ervaring te creëren.

Hoogwaardige Ingrediënten

maakt gebruik van de beste en meest verse ingrediënten in hun gerechten. Dit betekent smaakvolle, heerlijke barbecue gerechten die uw gasten zullen imponeren en plezieren.

Aanpasbare Menu’s

CaterEvents begrijpt dat elk evenement uniek is. Wij bieden daarom aanpasbare menu’s aan om aan uw specifieke behoeften en dieetvoorkeuren voor uw BBQ catering te voldoen. Of u nu vegetarische opties nodig hebt of een bepaald thema wilt volgen, CaterEvents kan een menu samenstellen dat aan uw wensen voldoet.

Volledige Service

Naast voedselbereiding en -service, biedt CaterEvents ook hulp bij de planning en logistiek van uw evenement. Wij kunnen ook helpen met de inrichting, het opzetten van tafels en stoelen, en de schoonmaak na het evenement.

Aandacht voor Detail

Het team van CaterEvents heeft een scherp oog voor detail. We zullen ervoor zorgen dat elk aspect van de BBQ catering voor uw evenement, van de presentatie van het voedsel tot de timing van de service, perfect is.

Veelgestelde BBQ catering vragen

De kosten van barbecue catering kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, het soort voedsel dat u wilt serveren, en de extra diensten die u nodig hebt, zoals het instellen van tafels en decoraties. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij ons voor een nauwkeurige schatting.

CaterEvents biedt met plezier een gevarieerd vegetarisch en/ of veganistische opties aan. Het barbecueën van groenten en plantaardige producten moedigt onze creativiteit aan. Van gegrilde aubergines en courgettes tot maiskolven en met houtgerookte tofu, er zijn talloze mogelijkheden. Daarbij biedt CaterEvents opties voor andere dieetbeperkingen of -voorkeuren aan, zoals glutenvrij of halal. Zorg ervoor dat u dit van tevoren aangeeft bij ons.

De kosten van barbecue catering kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, het soort voedsel dat u wilt serveren, en de extra diensten die u nodig hebt, zoals het instellen van tafels en decoraties. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij de cateraar voor een nauwkeurige schatting.

CaterEvents zorgt voor optimale planning en organisatie, maar helaas valt het weet niet te plannen. Wanneet het weer niet meewerkt kunnen wij tenten of luifels opzetten om de barbecue en gasten te beschermen, tot het hebben van een back-upplan voor het koken van het voedsel binnenshuis. Het is belangrijk om deze opties te bespreken met ons bij het plannen van uw evenement.

Wij bieden volledige service, inclusief opruimen na het evenement. 

Vraag direct een BBQ catering offerte aan

Via dit formulier vraagt u makkelijk en vrijblijvend een offerte op voor de catering van uw feest of bedrijfsevenement. 

CaterEvents - Rick Bijlsma1

Na het versturen van de offerte aanvraag ontvangt u van ons een  voorstel op maat. Mochten wij nog vragen hebben dan neemt een van onze specialisten contact met u op zodat we een passend voorstel kunnen maken voor de catering van uw evenement.