Evenementenbureau

Uw eventpartner voor alle gelegenheden!

Samen met u creëren we graag een gezellig, memorabel evenement. Geen aanvraag is te gek! We ontzorgen u van A tot Z, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het evenement met uw gasten. Van tenten, licht en geluid, entertainment en uiteraard de catering: we regelen het graag! Vertel ons uw wensen en we maken er samen een prachtig evenement van op uw eigen locatie of bij een van onze sfeervolle locaties.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Bij CaterEvents is geen aanvraag te gek! Wij gaan jouw uitdaging met veel plezier aan. 

Tenten

De geschikte accommodatie creëren? Wij adviseren vanuit een breed scala mogelijkheden. Stretchtenten, ALU-hal, Zweedse tenten of pagodes. Geheel op maat en naar thema in te richten.

Projectmanagement

CaterEvents zorgt ervoor dat niets wordt vergeten. Een duidelijke planning, logistiek, veiligheid en natuurlijk de uiteindelijke gastbeleving. Onze eventmanagers zorgen ervoor van opbouw tot het schoon opleveren van uw locatie.

Meubilair

Kies uit een ruim aanbod aan stijlen. Niet te veel, niet te weinig. Barren, tafels, stoelen, balies, etc. Altijd passend bij de doelstelling van uw evenement.

Entertainment

Met het entertainment creëren wij een passende sfeer op uw evenement. Van een DJ, een 6-koppige band tot aan prachtige gastheren & -vrouwen in het thema van uw evenement. Laat u verrassen door ons diverse aanbod.

Aankleding

Wij toveren uw locatie om tot de perfecte feestlocatie, zakelijke omgeving of sfeervolle dinersetting. Eventueel aanpasbaar naar thema of identiteit. Wij bieden passende aankleding die direct bij uw gasten in het oog springt.

Licht en Geluid

Wij verzorgen graag passend naar uw evenement het licht & geluid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeerverlichting, feestverlichting, special effects, het gebruik van foto’s of beelden en nog veel meer! Met licht & geluid van zeer goede kwaliteit, tillen wij uw evenement naar nog een hoger niveau.

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op uw wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van drankconcepten en culinaire uitspattingen maken we uw feest onvergetelijk.

Passende Service

Voor iedere gelegenheid beschikken wij over geschikt horecapersoneel om uw gasten te voorzien van onze catering. Wij zorgen ervoor dat uw gasten het aan niets ontbreekt.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Succes vieren

Of het nu gaat om het vieren van zakelijke mijlpalen, persoonlijk succes vieren of de successen van medewerkers, wij zijn er om uw viering onvergetelijk te maken.

Personeelsborrel

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw team te verwennen? CaterEvents staat voor u klaar om uw personeelsborrel een onvergetelijk succes te maken.

Kerstfeest

Met onze uitgebreide expertise en toewijding aan excellentie, organiseren wij een onvergetelijk kerstfeest wat uw medewerkers en klanten nog lang zullen koesteren.

Feesten en partijen

Jubileum

We zijn gespecialiseerd in het creëren van een onvergetelijk jubileum feest dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum of een andere bijzondere mijlpaal, wij staan voor u klaar om uw jubileum tot een succes te maken.

CaterEvents - Fluke - bedrijfsopening 8

Personeelsfeest

Op zoek naar de perfecte manier om uw medewerkers te belonen voor hun harde werk en toewijding CaterEvents staat klaar om uw personeelsfeest onvergetelijk te maken..

Het e-mailadres wordt niet bij de review getoond maar is voor ons indien wij contact willen opnemen.
Beoordeling
Review