Externe locaties

Een evenement organiseren bij een van onze sfeervolle locaties.

Heeft u binnenkort een evenement op de planning staan? Leuk! Wij ontzorgen u graag van A tot Z! CaterEvents beschikt in en rondom Eindhoven over de mooiste locaties die uw evenement tot een succes maken. Of het nu gaat om een business event, jubileum, productpresentatie, zakelijk evenement, bedrijfsfeest of kerstfeest, voor ieder evenement hebben wij een geschikte locatie. U kiest de locatie en wij zorgen voor de rest!

Walking Dinner - Beachclub Sunrise - CaterEvents - Buffet

Beachclub sunrise

Beachclub Sunrise is een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest, in de omgeving van Eindhoven. Door de grote variatie aan zalen en locaties kunt u hier terecht voor al uw particuliere en zakelijke evenementen.  

30 - 2500

Stories2 - CaterEvents

Stories Eindhoven

Verhalen maken de mens. Een feest bij restaurant Stories in Eindhoven garandeert nog jaren goede verhalen over uw feest. Daar wil iedereen bij zijn!

60 - 250

20200606-kasteelheeswijk-willekemachiels-hr-013-8553-1

Kasteel Heeswijk

Midden in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk. Zowel binnen als in de openlucht is dit een prachtige locatie voor uw feest of bruiloft.

50 - 200

Eventcentre - CaterEvents

Eventcentre Aquabest

Mensen samenbrengen met goed georganiseerde, sfeervolle en creatieve evenementen. Dat is wat we doen bij Eventcentre Aquabest. 

250 - 6000

Feesten en partijen

KLOKGEBOUW STRIJP-S

De locatie waar het kloppende hart van creatief Eindhoven wordt gerealiseerd. Geschikt voor congressen en business events.  

250 - 10.000

Opzoek naar een andere locatie?

Kunt u tussen dit aanbod van evenementenlocaties niet de geschikte locatie vinden voor uw evenement? Geen probleem. We zoeken graag samen met u naar de perfecte locatie. Wij bieden namelijk nog een groot aanbod aan locaties aan waar wij veel mee samenwerken.
Neem voor meer informatie contact met ons op.