Feest- en evenementenlocaties

De juiste locatie voor het juiste moment? CaterEvents regelt het voor u. Bekijk onze verschillende locaties in en rondom Eindhoven.

Bekijk onze locaties

Heeft u binnenkort een (bruiloft) feest of ander evenement op de planning staan? Leuk! Wij ondersteunen u graag met de organisatie en de catering. CaterEvents beschikt in en rondom Eindhoven over de mooiste locaties die uw evenement direct tot een succes maken. Of het nu gaat om een benefietdiner, congres, bedrijfsfeest of afscheidsfeest van een collega, voor ieder feest hebben wij een geschikte locatie. U kiest uw favoriete feest locatie en wij zorgen voor de rest!

4

Beachclub sunrise

Beachclub Sunrise is een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest, in de omgeving van Eindhoven. Door de grote variatie aan zalen en locaties kun je hier terecht voor al je particuliere en zakelijke evenementen.

6000

20200606-kasteelheeswijk-willekemachiels-hr-013-8553-1

Kasteel Heeswijk

Midden in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk. Zowel binnen als in de openlucht is dit een prachtige locatie voor jouw feest of bruiloft.

200

De Vaste Clique-43

Stories Eindhoven

Verhalen maken de mens. Een feest bij restaurant Stories in Eindhoven garandeert nog jaren goede verhalen over jouw feest. Daar wil iedereen bij zijn!

250

Aquabest

Eventcentre Aquabest

Mensen samenbrengen met goed georganiseerde, sfeervolle en creatieve evenementen. Dat is wat we doen bij Eventcentre Aquabest.

6000

Muziek

Muziekgebouw Eindhoven

Een iconische locatie midden in het centrum van Eindhoven. Zakelijke events gecombineerd met entertainment van hoog niveau.

200

Klokgebouw Eindhoven

KLOKGEBOUW STRIJP-S

Lorem Ipsum Dolar Sit

XXX

Opzoek naar een andere locatie?

Kunt u tussen dit aanbod van evenementenlocaties niet de geschikte locatie vinden voor uw evenement? Geen probleem. We zoeken graag samen met u naar de perfecte locatie. Wij bieden namelijk nog een groot aanbod aan locaties aan waar wij veel mee samenwerken. Neem voor meer informatie contact met ons op.