Evenementenbureau

Bij CaterEvents, uw betrouwbare evenementenbureau, streven wij naar perfectie en een onvergetelijke ervaring bij het organiseren van uw evenementen. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, feesten en partijen, bruiloften, of zakelijke bijeenkomsten, ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het plannen, organiseren en uitvoeren van elk evenement, groot of klein.

Inhoud

Evenementen catering Eindhoven

Bedrijfsevenementen

Als specialist in bedrijfsevenementen, bieden wij een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt. Van het kiezen van de perfecte locatie tot het regelen van catering en entertainment, wij zorgen voor alle details.

Zakelijke evenementen CaterEvents22

Feesten en partijen

Bij CaterEvents kunnen wij elk feest tot een groot succes maken. Wij zorgen voor de catering, locatie, en event styling, en bieden ook thema-avonden aan voor een onvergetelijke ervaring.

Bruiloften

Bruiloften

Wij begrijpen dat uw bruiloft een van de belangrijkste dagen van uw leven is. Ons team van wedding planners en stylisten zorgt ervoor dat elk detail van uw grote dag perfect is, van de locatie tot de catering en decoratie.

Zakelijke evenementen

Wij bieden complete oplossingen voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, conferenties, en personeelsfeesten. Wij zorgen voor de locatie, catering, en eventuele aanvullende diensten zoals audiovisuele apparatuur en entertainment.

Zakelijke evenementen CaterEvents22

Evenementenorganisatie

CaterEvents is gespecialiseerd in de volledige organisatie van evenementen. Wij zorgen voor de planning, locatieverhuur, catering, event styling, en alles wat nodig is om uw evenement tot een succes te maken.

Evenementenorganisatie-20211106-Volvo-Roosmalen-2 kopie

Evenementenplanning

Ons team van ervaren evenementenplanners helpt u bij het plannen van uw evenement, van het bepalen van de doelen en het budget tot het kiezen van de locatie, catering, en entertainment.

Evenementenplanning
Evenementen locatie cater events

Locatieverhuur

Bij CaterEvents bieden wij een uitgebreide selectie van locaties voor uw evenementen. Of u nu op zoek bent naar een intieme setting of een grootschalige locatie, wij hebben de perfecte locatie voor u.

lunchcatering-soep en belegde broodjes

Lunch catering

Wilt u uw evenement een uniek en onvergetelijk karakter geven? Onze thema-avonden zijn de perfecte oplossing. Van jaren ’20 tot een tropisch feest, wij creëren een sfeer die past bij uw wensen en de gelegenheid.

Event styling

Bij CaterEvents zorgen wij voor de complete styling van uw evenement. Ons team van professionele stylisten creëert een unieke en op maat gemaakte ambiance die past bij de stijl en het thema van uw evenement.

Eventstyling

Personeelsfeesten

Laat ons uw personeelsfeest organiseren en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor uw medewerkers. Wij regelen alles, van locatie tot catering en entertainment, en zorgen voor een avond vol plezier en teambuilding.

Personeelsfeesten catering

Vergaderingen en conferenties

Bij CaterEvents begrijpen wij dat succesvolle vergaderingen en conferenties goede organisatie vereisen. Wij zorgen voor de perfecte locatie, catering en technische ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw bijeenkomst.

Zakelijke evenementen CaterEvents22
Private dining service

Private dining

Geniet van een exclusieve culinaire ervaring met onze private dining service. Wij bieden op maat gemaakte menu’s, bereid door onze getalenteerde chefs, en een sfeervolle locatie voor een intieme en onvergetelijke avond.

catering op maat

Catering op maat

Bij CaterEvents bieden wij catering op maat voor al uw evenementen. Onze chefs bereiden heerlijke gerechten die passen bij uw wensen, thema en budget.

Catering op locatie

Duurzame evenementen

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en streven ernaar om onze evenementen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Wij bieden duurzame catering, locaties en materialen, en geven advies over hoe u uw evenement groener kunt maken.

Over CaterEvents

CaterEvents is uw partner voor succesvolle evenementen. Of u nu een bruiloft, bedrijfsevenement of themafeest wilt organiseren, ons team van professionals staat klaar om u te helpen bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.