BBQ Catering

Geniet van een heerlijke barbecue met onze BBQ catering. CaterEvents biedt een uitgebreid assortiment van vlees, vis, vegetarische en veganistische opties, zo is er voor ieder wat wils.

Offerte aanvragen

CaterEvents is uw betrouwbare partner voor catering in Eindhoven en omstreken. Met onze uitgebreide cateringmogelijkheden, persoonlijke service en ervaren team zorgen wij ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen of laat u inspireren door onze BBQ services op deze pagina. 

CaterEvents - Team
BBQ Catering - Barbecue

Op maat gemaakte BBQ catering in en rondom Eindhoven

Onze barbecue catering service is een populaire keuze voor evenementen en bijeenkomsten van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft, of gewoon een groot familiediner, onze barbecue maestro’s weten er wel raad mee. CaterEvents biedt een uitgebreid assortiment op maat. Wat houdt dat precies is? Laten we dieper ingaan op de gezelligste catering service van Eindhoven en omstreken.

Wat verzorgt CaterEvents bij BBQ evenementen?

BBQ planning en coördinatie

Wij helpen u bij het plannen van de timing en logistiek van het evenement. Bij grotere evenementen kunnen wij zelfs coördinatie bieden op de dag van het evenement zelf.

Specialiteiten en menuopties

De BBQ catering specialiteiten worden met zorg voorbereid in de CaterEvents keuken. Wat wij gaan bereiden is geheel afhankelijk van uw wens. Wij bieden een scala aan menuopties, waaronder vlees, vis, groenten, fruit, allemaal bereid op de barbecue. De menu’s kunnen op maat worden gemaakt om aan specifieke dieetbehoeften te voldoen, zoals glutenvrij, vegetarisch, of veganistisch.

Tafels en Stoelen

Full-service houdt in dat we tafels en stoelen leveren voor het evenement. We zullen ook zorgen voor het opzetten en afbreken ervan.

Tafellinnen en Servies

Dit omvat tafelkleden, servetten, borden, glazen, bestek, en soms ook centerpieces. Dit alles wordt geleverd, opgezet, en na het evenement opgeruimd.

Decoratie

Ook helpen we met de decoratie van de evenementenruimte. Dit kan het aanbrengen van thematische decoraties zijn zoals bloemstukken en verlichting zijn.

Servicepersoneel

CaterEvents biedt het benodigde personeel om het evenement soepel te laten verlopen. Zonder onze ober- en serveersters, bartenders en BBQ maestro is een geslaagde BBQ catering onmogelijk.  

REFERENTIES

Waarom kiezen voor een barbecue evenement?

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van barbecue catering voor uw evenement. Hier zijn er een paar om te overwegen:

Gemak

CaterEvent’s bbq catering service neemt de stress van de planning, voorbereiding, en het koken weg. U hoeft zich geen zorgen te maken over het kopen van ingrediënten, het voorbereiden van het voedsel, of het worstelen met de barbecue – het wordt allemaal voor u gedaan.

Kwaliteit

Onze cateraars hebben de ervaring en kennis om de kwaliteit van het voedsel te garanderen. Ze weten hoe ze verschillende soorten voedsel op de barbecue moeten bereiden om de beste smaak en textuur te bereiken.

 

BBQ catering - kip

 

Diversiteit

Wij kunnen een breed scala aan gerechten aanbieden, van traditionele barbecuefavorieten zoals spareribs en hamburgers tot meer unieke opties zoals gegrilde vis, veggie burgers, of zelfs gegrild fruit.

Sfeer

Er is iets speciaals aan het hebben van een barbecue. De geur van gegrild voedsel, het geluid van sissend vlees en het gezellige buitenleven kunnen een unieke, ontspannen sfeer creëren die perfect is voor elk evenement.

Waarom kiezen voor CaterEvents voor uw BBQ catering?

Het kiezen van een cateraar voor uw barbecue evenement is een belangrijke beslissing. De juiste cateraar kan een evenement opvrolijken en onvergetelijk maken. Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen kiezen voor CaterEvents voor uw BBQ evenement:

Ervaring en Expertise

CaterEvents heeft jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige barbecue catering voor evenementen van alle soorten en maten. Ons team van deskundige koks en evenementenplanners heeft de kennis en vaardigheden om een naadloze en onvergetelijke ervaring te creëren.

BBQ Catering - corner

Hoogwaardige Ingrediënten

CaterEvents maakt gebruik van de beste en meest verse ingrediënten in hun gerechten. Dit betekent smaakvolle, heerlijke barbecue gerechten die uw gasten zullen imponeren en plezieren.

Aanpasbare Menu’s

CaterEvents begrijpt dat elk evenement uniek is. Wij bieden daarom aanpasbare menu’s aan om aan uw specifieke behoeften en dieetvoorkeuren voor uw BBQ catering te voldoen. Of u nu vegetarische opties nodig hebt of een bepaald thema wilt volgen, CaterEvents kan een menu samenstellen dat aan uw wensen voldoet.

Volledige Service

Naast voedselbereiding en -service, biedt CaterEvents ook hulp bij de planning en logistiek van uw evenement. Wij kunnen ook helpen met de inrichting, het opzetten van tafels en stoelen, en de schoonmaak na het evenement.

Aandacht voor Detail

Het team van CaterEvents heeft een scherp oog voor detail. We zullen ervoor zorgen dat elk aspect van de BBQ catering voor uw evenement, van de presentatie van het voedsel tot de timing van de service, perfect is.

Veelgestelde vragen

De kosten van barbecue catering kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, het soort voedsel dat u wilt serveren, en de extra diensten die u nodig hebt, zoals het instellen van tafels en decoraties. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij ons voor een nauwkeurige schatting.

CaterEvents biedt met plezier een gevarieerd vegetarisch en/ of veganistische opties aan. Het barbecueën van groenten en plantaardige producten moedigt onze creativiteit aan. Van gegrilde aubergines en courgettes tot maiskolven en met houtgerookte tofu, er zijn talloze mogelijkheden. Daarbij biedt CaterEvents opties voor andere dieetbeperkingen of -voorkeuren aan, zoals glutenvrij of halal. Zorg ervoor dat u dit van tevoren aangeeft bij ons.

De kosten van barbecue catering kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, het soort voedsel dat u wilt serveren, en de extra diensten die u nodig hebt, zoals het instellen van tafels en decoraties. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij de cateraar voor een nauwkeurige schatting.

CaterEvents zorgt voor optimale planning en organisatie, maar helaas valt het weet niet te plannen. Wanneet het weer niet meewerkt kunnen wij tenten of luifels opzetten om de barbecue en gasten te beschermen, tot het hebben van een back-upplan voor het koken van het voedsel binnenshuis. Het is belangrijk om deze opties te bespreken met ons bij het plannen van uw evenement.

Wij bieden volledige service, inclusief opruimen na het evenement. 

Offerte aanvragen

CaterEvents is uw betrouwbare partner voor catering in Eindhoven en omstreken. Met onze uitgebreide cateringmogelijkheden, persoonlijke service en ervaren team zorgen wij ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen.