Sharing dinner

Culinair genieten, zittend met uw gasten en samen delen. Wij serveren de gerechten op etagères, schalen, planken en kleine schaaltjes. Uit alle windstreken komen de gerechten, geserveerd als uitgebreide proeverijen.

sharing dinner concepten

Kwaliteit gegarandeerd

Vraag direct een sharing dinner offerte aan

Via dit formulier vraagt u makkelijk en vrijblijvend een offerte op voor de catering van uw feest of bedrijfsevenement. 

Sales-team-png

Na het versturen van de offerte aanvraag streven wij ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. U ontvangt van ons een voorstel op maat, passend bij de wensen en behoeften van uw evenement.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Plate

De perfecte manier om een gezellige en informele sfeer te creëren. Laat uw gasten tijdens het diner genieten van heerlijke gerechten en tegelijkertijd met elkaar delen. Ieder evenement is uniek, we serveren een sharing menu op maat dat past bij uw wensen.

Plate

We brengen de keuken naar uw locatie. Uw gasten kunnen tijdens het rondlopen en socializen genieten van de heerlijke gerechten. Het walking dinner wordt in diverse gangen geserveerd. Wij zorgen voor gastvrije medewerkers en een vlotte service.

Plate

Van een uitgebreid internationaal buffet tot een luxe zakelijke lunch. Wij bieden een scala aan heerlijke lunch opties die uw gasten zullen betoveren. Ook voor specifieke dieetwensen of een aangepast lunchmenu op maat staan wij voor u klaar.

Plate

Smaakvolle voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en schitterende desserts. Onze chef-koks bereiden gerechten met verse ingrediënten en een vleugje creativiteit. Maak naar wens een eigen keuze uit ons uitgebreide assortiment van gerechten.

Plate

Ontdek een wereld van smaken bij onze foodcorner! Van verse en kleurrijke pokebowls tot sappige hamburgers, verrukkelijke saté en culinair bereide frites. Laat uw smaakpapillen verwennen met onze gevarieerde selectie aan heerlijke gerechten.

Plate

Stralende zon, koude dranken en de heerlijke geur van de BBQ. Hoe is een zomerse maaltijd beter in te vullen dan met BBQ catering? Alle met dagverse ingrediënten en heerlijk mals vlees.

Plate

Van een cocktailbar, de afkoop van de drank tot aan een feestelijk welkomstdrankje, bij ons is alles mogelijk. Wij passen de verzorging van de drank geheel aan naar uw evenement

Plate

Een grote diversiteit aan verschillende soorten buffetten! Warme en koude gerechten geserveerd vanaf een catering buffet. Alles samen een heerlijke maaltijd.

Plate

Laat je verrassen door onze smaakvolle selectie aan hapjes, perfect voor elke gelegenheid! Van fingerfood tot elegante amuses en een avondvullend foodprogramma. Een wereld van smaken en texturen!

Plate

Stap binnen in een culinair festivalparadijs! Onze festival-thema catering brengt de opwinding van een culinair festival naar uw evenement. Laat uw gasten genieten van een smaakvolle reis!

VEELGESTELDE VRAGEN SHARING DINNER

De kosten van sharing dinner kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, het soort items dat u wilt serveren en de extra diensten die u nodig heeft. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij ons voor een nauwkeurige schatting.

CaterEvents biedt gevarieerde vegetarische en/ of veganistische opties aan. Het bereiden van groenten en plantaardige producten moedigt onze creativiteit aan. Van gegrilde aubergines en courgettes tot maiskolven, er zijn talloze mogelijkheden. Daarbij biedt CaterEvents opties voor andere dieetbeperkingen of -voorkeuren aan, zoals glutenvrij of halal. Zorg ervoor dat u dit van tevoren aangeeft bij ons.

CaterEvents heeft jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige sharing dinners voor evenementen van alle soorten en maten. Ons team van deskundige koks en eventmanagers heeft de kennis en vaardigheden om een onvergetelijk evenement te creëren.

CaterEvents begrijpt dat elk evenement uniek is. Wij bieden daarom aanpasbare menu’s aan om aan uw specifieke behoeften en wensen te voldoen. Of u nu vegetarische opties wenst of een bepaald thema wilt volgen, CaterEvents stelt een menu op maat voor.

CaterEvents zorgt ervoor dat niets wordt vergeten. Van een geschikte accommodatie creëren, het meubilair tot aan de aankleding en het entertainment. Een duidelijke planning, logistiek, veiligheid en natuurlijk de uiteindelijke gastbeleving. Onze eventmanagers zorgen ervoor van opbouw tot het schoon opleveren van uw locatie.

REFERENTIES

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Het e-mailadres wordt niet bij de review getoond maar is voor ons indien wij contact willen opnemen.
Beoordeling
Review