Locaties

Classic Park
Classic Park
Kasteelhoeve Geldrop
Kasteelhoeve Geldrop
IGLUU
IGLUU
IJzeren man
Ijzeren man
Kasteel Heeze
Kasteel Heeze
Klokgebouw
Klokgebouw
Uw eigen locatie
Uw eigen locatie
Quatre Bras
Quatre Bras
Steentjeskerk
Steentjeskerk
Stories
Stories
Klooster Waalre
Klooster Waalre
Piet Hein Eek
Piet Hein Eek

Catering op locatie nodig? Wij hebben verschillende locaties tot onze beschikking waarbij wij de catering tot in de puntjes kunnen verzorgen. Zo kunt u genieten van totale ontzorging en nemen wij de zorgen uit handen. Wij hebben de beste feestlocaties in Eindhoven en omgeving tot onze beschikking, zoals bijvoorbeeld een trouwlocatie Eindhoven.

Catering op locatie

Catering op locatie nodig? Wij hebben verschillende feestlocaties tot onze beschikking voor een evenement, bruiloft, borrel, bedrijfsfeest en meer waarbij catering op een inspireerde locatie nodig is. Maar ook voor het ontvangen van gasten thuis en catering op locatie bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben verschillende catering locaties voor u beschikbaar.

Uniek feest

Als u voor ons kiest als cateraar op locatie, dan garanderen wij u een top dag of avond. Bij ons draait alles om kwaliteit, dat terug te vinden is aan onze presentatie, maar vooral in onze heerlijke gerechten. Wij denken graag met u mee en verzorgen de catering op locatie als geen ander. Uiteraard houden wij ons al alle rechtwaardelijke voorwaarden met betrekking tot de voedingshygiƫne en gaan wij voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze jarenlange ervaring en liefde voor eten, zorgt dat wij de beste feestlocaties in en rondom Eindhoven tot onze beschikking hebben en gaan wij er helemaal voor als cateraar op locatie.

Feestlocatie Eindhoven

Zoekt u een leuke feestlocatie Eindhoven? CaterEvents biedt u unieke locaties voor feesten en vergaderingen. Wij verzorgen de catering op locatie vanaf 20 personen en hebben de mooiste feestlocaties in Eindhoven hierbij tot onze beschikking. Wij kunnen alle zorg uit handen nemen, van aankleding tot bediening. Wij hebben hierboven al onze leuke, gezellige, hippe, anders-dan-anders feestlocaties Eindhoven op een rijtje gezet. CaterEvents verzorgt exclusief de catering op een feestlocatie Eindhoven naar wens.

Trouwlocatie Eindhoven

Zoekt u een trouwlocatie Eindhoven? Wij hebben al veel gezocht naar de mooiste trouwlocaties in en rondom Eindhoven, waar wij een complete dag voor u kunnen organiseren. U vindt de meest bijzondere trouwlocaties van Eindhoven bij ons. Wij hebben een voorselectie gemaakt zodat u de perfecte trouwlocatie in Eindhoven vindt. Ook hebben wij locaties feestlocaties in de buurt van Eindhoven. Zoals in Kasteelhoeve Geldrop en Boxtel.