Catering & organisatie voor jullie bruiloft thuis

CaterEvents helpt jullie met het organiseren van jullie mooiste dag uit jullie leven. Van ceremonie tot feestavond, we helpen jullie graag! Door onze jarenlange ervaring, maken we jullie bruiloft ook echt persoonlijk. Geen detail wordt vergeten. Van entertainment en aankleding tot de taart en fotograaf, wij luisteren naar jullie en vormen zo de mooiste herinneringen.

Willen jullie graag de dag afsluiten met een memorabele feestavond met al jullie vrienden en familie? Geen probleem! Samen gaan we kijken naar jullie wensen en ideeën. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag! Wij zorgen ervoor dat het op jullie trouwdag aan niets ontbreekt.

TROUWEN VIA CATEREVENTS

MOGELIJKHEDEN

De mooiste dag van je leven! Van trouwlocatie tot feestavond, we helpen jullie graag! Wij denken graag met jullie mee om zo samen de perfecte dag te creëren.

Tenten

De geschikte accommodatie creëren? Wij adviseren vanuit een breed scala mogelijkheden. Stretchtenten, ALU-hal, Zweedse tenten of pagodes. Geheel op maat en naar thema in te richten.

Bruidstaart

Samen het eerste stukje aansnijden van jullie prachtige bruidstaart. Wij werken samen met diversen partners met een grote diversiteit in bruidstaarten. Deze wordt geheel naar jullie smaken en wensen ontworpen.

Jullie contactpersoon

Jullie contactpersoon zorgt ervoor dat niets wordt vergeten. Een duidelijke planning, logistiek, veiligheid en natuurlijk de uiteindelijke gastbeleving. Deze persoon begeleidt jullie van offerte tot jullie huwelijksdag.

Catering

De bruidstaart, de dranken, tafelgarnituren, de hapjes, het huwelijksdiner, aan alles wordt gedacht. Het catering aanbod wordt afgestemd op jullie wensen. Met ons ruime aanbod van drankconcepten en culinaire uitspattingen maken we jullie trouwdag onvergetelijk.

Trouwfotograaf

Een professionele trouwfotograaf die jullie dag vastlegt! Wij werken samen met diversen fotograven. Samen met jullie gaan we opzoek naar die ene trouwfotograaf, die helemaal bij jullie past.

Entertainment

Om sfeer te creëren tijdens de ceremonie, het diner of de feestavond bieden wij een ruim variërend aanbod aan entertainment. Van een pianist voor tijdens het huwelijksdiner tot aan een 6-koppige band of een DJ voor de feestavond.

Meubilair

Kies uit een ruim aanbod aan stijlen. Niet te veel, niet te weinig. Barren, tafels, stoelen, etc. Altijd passend bij de wensen van jullie bruiloft.

Aankleding & decoratie

Een passende inrichting of de gehele dag naar wens gestyled, wij passen het aan naar jullie smaak! We denken aan ieder detail! Jullie dag wordt een sprookje om nooit te vergeten.

Licht en geluid

Wij verzorgen graag passend naar jullie bruiloft het licht & geluid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeerverlichting, feestverlichting, special effects, het gebruik van foto’s of beelden en nog veel meer! Met licht & geluid van zeer goede kwaliteit, tillen wij jullie trouwdag naar nog een hoger niveau.

Catering

De bruidstaart, de dranken, tafelgarnituren, de hapjes, het huwelijksdiner, aan alles wordt gedacht. Het catering aanbod wordt afgestemd op jullie wensen. Met ons ruime aanbod van drankconcepten en culinaire uitspattingen maken we jullie trouwdag onvergetelijk.

Passende Service

Voor jullie trouwdag beschikken wij over geschikt horecapersoneel om jullie gasten te voorzien van onze catering. Wij zorgen ervoor dat jullie gasten het aan niets ontbreekt.

Op zoek naar een Trouwlocatie?

Zoeken jullie een trouwlocatie in Eindhoven en omgeving? De meest mooie trouwlocaties vinden jullie bij ons! Op al deze prachtige locaties, kunnen wij de gehele dag voor jullie verzorgen en organiseren. Wij hebben al een voorselectie gemaakt van de perfecte trouwlocaties. Wat te denken van Kasteel Heeswijk, Beachclub Sunrise of Stories Eindhoven.

Hebben jullie zelf al een locatie in gedachte? Of geven jullie liever een tuinfeest? Wij denken graag met jullie mee om zo samen de perfecte dag te creëren.

ERVARINGEN MET ONZE EVENEMENTEN

Het e-mailadres wordt niet bij de review getoond maar is voor ons indien wij contact willen opnemen.
Beoordeling
Review