Trouwen

Bij CaterEvents is onbezorgd trouwen echt mogelijk! Samen met jullie creeëren wij een dag om nooit te vergeten. Jullie sprookjeshuwelijk wordt werkelijkheid en daar werken wij graag aan mee.

Jullie Trouwfeest organiseren

Wij organiseren en verzorgen graag de mooiste dag van jullie leven. Van trouwlocatie tot feestavond, we helpen jullie graag! Door onze jarenlange ervaring met bruiloften, helpen we jullie bij alles. Geen één detail wordt vergeten. Van entertainment en aankleding tot de taart, wij luisteren naar jullie en passen dit naar wens aan.

Willen jullie graag de dag afsluiten met een sensationele feestavond met al jullie vrienden en familie? Ook dat is mogelijk bij ons. Samen gaan we kijken naar jullie wensen en ideeën. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag! Wij verzorgen uw feestavond tot in de puntjes. Willen jullie graag een foodtruck op jullie feestavond, een 6 koppige band of juist een avond vullend diner? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat het op jullie trouwdag aan niets ontbreekt.

TROUWEN VIA CATEREVENTS

MOGELIJKHEDEN

De mooiste dag van je leven! Van trouwlocatie tot feestavond, we helpen jullie graag! Wij denken graag met jullie mee om zo samen de perfecte dag te creëren.

Trouwlocaties

Wij beschikken over de mooiste trouwlocaties om elkaar het ja-woord te geven of om samen met jullie vrienden en familie te genieten van een prachtige feestavond in Eindhoven en omgeving.

Bruidstaart

Samen het eerste stukje aansnijden van jullie prachtige bruidstaart. Wij werken samen met diversen partners met een grote diversiteit in bruidstaarten. Deze wordt geheel naar jullie smaken en wensen ontworpen.

Een contactpersoon

Elke bruiloft heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt jullie van offerte tot jullie huwelijksdag.

Catering

De bruidstaart, de dranken, tafelgarnituren, de hapjes, het huwelijksdiner, aan alles wordt gedacht. Wij passen de gehele catering precies aan op jullie wensen. Wij dragen er zorg voor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt.

Bruidsfotograaf

Een professionele bruidsfotograaf die jullie dag vastlegt! Wij werken samen met diversen fotograven. Samen met jullie gaan we opzoek naar die ene bruidsfotograaf, die helemaal past bij jullie wensen.

Activiteiten

Verrassend uit de hoek komen? Laat jullie gasten actief bezig zijn tijdens diversen activiteiten. Zo kunnen jullie samen rustig de tijd nemen voor prachtige bruidsfoto’s of even samen tot rust komen en even te ontspannen.

Entertainment

Om sfeer te creëren tijdens het diner, de ceremonie of de feestavond bieden wij een ruim variërend aanbod aan entertainment. Van een 6-koppige band of een DJ voor de feestavond tot aan een pianist voor tijdens het huwelijksdiner.

Aankleding & decoratie

Een passende inrichting of de gehele dag naar wens gestyled, wij passen het aan naar jullie smaak! We denken aan ieder detail! Jullie dag wordt een sprookje om nooit te vergeten.

Passende Service

Een chique uitgeserveerd diner? Een informele borrel? De perfecte gala-avond? Ons getrainde horecapersoneel levert altijd passende service!

Op zoek naar een Trouwlocatie?

Zoeken jullie een trouwlocatie in Eindhoven en omgeving? De meest mooie trouwlocaties vinden jullie bij ons! Op al deze prachtige locaties, kunnen wij de gehele dag voor jullie verzorgen en organiseren. Wij hebben al een voorselectie gemaakt van de perfecte trouwlocaties. Wat te denken van Kasteel Heeswijk, Beachclub Sunrise of Stories Eindhoven.

Hebben jullie zelf al een locatie in gedachte? Of geven jullie liever een tuinfeest? Wij denken graag met jullie mee om zo samen de perfecte dag te creëren.