eventcentre aquabest

Een unieke evenementenlocatie in de regio Eindhoven. Een inspirerende ruimte, de juiste ondersteunende techniek en bijpassende catering zorgen ervoor dat de juiste beleving wordt gecreëerd.

Soorten evenementen

MOGELIJKHEDEN

Zakelijke/particuliere evenementen

Voor ieder type evenement is er de juiste locatie. Ruimtes van 100 m2 tot 1.800m2.

Audiovisueel

Met onze vaste techniekpartner creëren we de perfecte sfeer, met alle benodigde technische ondersteuning. Van uitgebreid lichtplan tot volledige podia.

Capaciteit

Met 50 tot 3000 gasten kunt u bij Eventcentre Aquabest terecht!

Catering

Laat je verrassen door de creatieve concepten op het gebied van eten en drinken. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Partymanager

De ervaren eventmanagers van het Evencentre helpen met de gedeeltelijke of volledige organisatie.

Parkeermogelijkheden

Eventcentre Aquabest heeft ruime bewaakte parkeergelegenheid met duidelijke aanrijroutes.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

VEELGESTELDE VRAGEN EVENTCENTRE AQUABEST

De kosten van buffet catering kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, het soort items dat u wilt serveren en de extra diensten die u nodig heeft. Het is het beste om een offerte aan te vragen bij ons voor een nauwkeurige schatting.

CaterEvents biedt gevarieerde vegetarische en/ of veganistische opties aan. Het bereiden van groenten en plantaardige producten moedigt onze creativiteit aan. Van gegrilde aubergines en courgettes tot maiskolven, er zijn talloze mogelijkheden. Daarbij biedt CaterEvents opties voor andere dieetbeperkingen of -voorkeuren aan, zoals glutenvrij of halal. Zorg ervoor dat u dit van tevoren aangeeft bij ons.

Houd rekening met een kleine wandeling. Stap uit op bushalte de Wilhelminabrug, vanuit hier is het 20 minuten lopen naar het Eventcentre. Het is mogelijk om een GO-scooter voor het Eventcentre te stallen.

CaterEvents begrijpt dat elk evenement uniek is. Wij bieden daarom aanpasbare menu’s aan om aan uw specifieke behoeften en wensen te voldoen. Of u nu vegetarische opties wenst of een bepaald thema wilt volgen, CaterEvents stelt een menu op maat voor.

Eventcentre Aquabest is voor iedereen toegankelijk. Zo reserveren wij recht voor de ingang voldoende mindervaliden parkeerplekken voor iedereen die minder goed ter been is. De zalen zijn (met uitzondering van The View) geheel gelijkvloers. Zaal ‘The Main’ beschikt over een ruime toilet voor mindervalide bezoekers en is gemakkelijk toegankelijk. 

REFERENTIES

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Het e-mailadres wordt niet bij de review getoond maar is voor ons indien wij contact willen opnemen.
Beoordeling
Review