catering

Een zakelijk evenement, jullie bruiloft, een tuinfeest of een verjaardag, u kunt van iedere gelegenheid een feestje maken. CaterEvents heeft jarenlange ervaring met evenementen van klein tot groot. Bij iedere gelegenheid vanaf 30 personen staan wij als catering specialist in de regio Eindhoven voor u klaar. We denken met u mee over de vele mogelijkheden die we bieden als cateraar. Alles is mogelijk op het gebied van eten en drinken, ambachtelijke producten, exclusieve combinaties en heerlijke smaakexplosies.

We gaan graag samen met u in overleg om tot een passend eind product te komen. Om zo uw gasten te verrassen met nieuwe concepten en overheerlijke smaken. Zo bent u gast op uw eigen feest!

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Plate

De perfecte manier om een informele en gezellige sfeer te creëren, waarbij gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en tegelijkertijd met elkaar kunnen delen. Ieder evenement is uniek, we creëren een menu op maat dat past bij uw wensen.

Plate

We brengen de keuken naar uw locatie, zodat uw gasten kunnen genieten van de heerlijke geuren en smaken terwijl ze rondlopen en socializen. De gerechten worden in diverse gangen geserveerd, we zorgen voor gastvrije medewerkers en een vlotte service.

Plate

Van een uitgebreid internationaal buffet tot een luxe zakelijke lunch, wij bieden een scala aan heerlijke opties die uw gasten zullen betoveren. Of het nu gaat om specifieke dieetwensen of een menu op maat, wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Plate

Smaakvolle voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en schitterende desserts, onze chef-koks bereiden gerechten met verse ingrediënten en een vleugje creativiteit. Maak naar wens een eigen keuze uit ons uitgebreide assortiment van gerechten.

Plate

Ontdek een wereld van smaken bij onze foodcorner! Van verse en kleurrijke pokebowls tot sappige hamburgers, verrukkelijke saté en culinair bereide frites. Laat uw smaakpapillen verwennen met onze gevarieerde selectie aan heerlijke gerechten.

Plate

Stralende zon, koude dranken en de heerlijke geur van de BBQ. Hoe is een zomerse maaltijd beter in te vullen dan met BBQ catering? Alle met dagverse ingrediënten en heerlijk mals vlees.

Plate

Van een cocktailbar, de afkoop van de drank tot aan heerlijke welkomst cocktails, bij ons is alles mogelijk. Wij passen de verzorging van de drank geheel aan naar het type evenement en naar uw wensen.

Plate

Een grote diversiteit aan verschillende soorten buffetten! Warme en koude gerechten geserveerd vanaf een catering buffet. Alles samen een heerlijke maaltijd.

Plate

Laat je verrassen door onze smaakvolle selectie aan hapjes, perfect voor elke gelegenheid! Van fingerfood tot elegante amuses en een avondvullend foodprogramma. Een wereld van smaken en texturen!

Plate

Stap binnen in een culinair festivalparadijs! Onze festival-thema catering brengt de opwinding van een culinair festival naar uw evenement. Laat uw gasten genieten van een smaakvolle reis!

REFERENTIES

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Het e-mailadres wordt niet bij de review getoond maar is voor ons indien wij contact willen opnemen.
Beoordeling
Review