Catering eindhoven

Wij maken van iedere gelegenheid een feestje

Een bruiloft, een familiereünie, een bedrijfslunch of een verjaardag, u kunt van iedere gelegenheid een feestje maken. CaterEvents heeft jarenlange ervaring met evenementen van klein tot groot. Bij iedere gelegenheid staan wij als cateraar voor u klaar. We denken met u mee over de vele mogelijkheden die we bieden als cateraar. Alles is mogelijk op het gebied van eten en drinken, ambachtelijke producten, exclusieve combinaties en heerlijke smaakexplosies. Een kleine greep uit ons catering assortiment is: buffetten, barbecues, sharing dinners, walking dinners, streetfoodfestivals, hapjes, uitgeserveerde diners, lunches en nog veel meer.

We gaan graag samen met u in overleg om tot een passend eind product te komen. Om zo uw gasten te verrassen met nieuwe concepten en overheerlijke smaken. Zo bent u gast op uw eigen feest!

MOGELIJKHEDEN

Plate

Sharing dinner

Heerlijk tafelen met volop keuze: foodsharing is voor ieder wat wils! Gezamenlijk aan tafel genieten van heerlijk eten.

Plate

Walking dinner

Staand genieten van uw diner. Onze chefs bereiden een variatie van verschillende kleine gerechten. Deze worden in diversen gangen geserveerd en aangepast naar uw wensen.

Plate

Lunches

Van eenvoudige tot uitgebreide, wij bieden een ruim assortiment aan diversen soorten lunches. Alle lunches zijn met liefde gemaakt en zien er voor uw gasten uitnodigend uit.

Plate

Uitgeserveerd diner

U hebt de mogelijkheid om uw eigen diner samen te stellen. Maak naar wens een eigen keuze uit ons uitgebreide assortiment van gerechten.

Plate

Barbecue

Stralende zon, koude dranken en de heerlijke geur van de BBQ. Hoe zomers is de maaltijd in te vullen. Alle met dagverse ingrediënten en heerlijk mals vlees.

Plate

Dranken

Zelfs op het gebied van dranken weten wij uw gasten te verrassen. Van een cocktailbar, de afkoop van de drank tot aan heerlijke welkomst cocktails, bij ons is alles mogelijk. Wij passen de verzorging van de drank geheel aan naar het type evenement en naar uw wensen.

Plate

Buffetten

Een grote diversiteit aan verschillende soorten buffetten! Warme en koude gerechten geserveerd vanaf een buffet. Alles samen een heerlijke maaltijd.

Plate

Hapjes

Leuke hapjes, op een originele manier gepresenteerd en aangepast naar het thema of de sfeer van uw evenement.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Het e-mailadres wordt niet bij de review getoond maar is voor ons indien wij contact willen opnemen.
Beoordeling
Review