Catering eindhoven

Wij maken van iedere gelegenheid een feestje

CaterEvents heeft als catering bedrijf jarenlange ervaring met evenementen catering van klein tot groot. We werken in de regio Eindhoven en kunnen zowel catering aan huis als op een van onze inspirerende locaties verzorgen. Omdat we als lokale partner werken kennen we de mogelijkheden voor catering in Eindhoven als geen ander.

Een bedrijfsfeest, bruiloft, een familiereünie, een bedrijfslunch of een verjaardag.  

Ook voor bedrijven verzorgen wij de catering op locatie voor bijvoorbeeld feesten, business events en bedrijfsborrels. Kortom, bij iedere gelegenheid staan wij als cateraar voor u klaar. We denken met u mee over de vele mogelijkheden om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Alles is mogelijk op het gebied van eten en drinken zoals ambachtelijke producten, exclusieve productcombinaties en heerlijke smaakexplosies. Ter illustratie een kleine greep uit ons catering assortiment: buffetten, barbecues, sharing dinners, walking dinners, streetfoodfestivals, hapjes, uitgeserveerde diners, lunches en nog veel meer.

We gaan graag samen met u in overleg om tot een passend eindproduct te komen. Om zo uw gasten te verrassen met nieuwe concepten en overheerlijke smaken. Zo bent u gast op uw eigen feest!

CATERING MOGELIJKHEDEN

Plate

Sharing dinner

Heerlijk tafelen met volop keuze: foodsharing is voor ieder wat wils! Gezamenlijk aan tafel genieten van heerlijk eten.

Plate

Walking dinner

Staand genieten van uw diner. Onze chefs bereiden een variatie van verschillende kleine gerechten. Deze worden in diversen gangen geserveerd en aangepast naar uw wensen.

Plate

Lunches

Van eenvoudige tot uitgebreide, wij bieden een ruim assortiment aan diversen soorten lunches. Alle lunches zijn met liefde gemaakt en zien er voor uw gasten uitnodigend uit.

Plate

Uitgeserveerd diner

U hebt de mogelijkheid om uw eigen diner samen te stellen. Maak naar wens een eigen keuze uit ons uitgebreide assortiment van gerechten.

Plate

Catering barbecue

Stralende zon, koude dranken en de heerlijke geur van de BBQ. Hoe zomers is de maaltijd in te vullen. Alle met dagverse ingrediënten en heerlijk mals vlees.

Plate

Dranken

Zelfs op het gebied van dranken weten wij uw gasten te verrassen. Van een cocktailbar, de afkoop van de drank tot aan heerlijke welkomst cocktails, bij ons is alles mogelijk. Wij passen de verzorging van de drank geheel aan naar het type evenement en naar uw wensen.

Plate

Catering buffet

Een grote diversiteit aan verschillende soorten buffetten! Warme en koude gerechten geserveerd vanaf een buffet. Als als buffet cateraar verzorgen we voor uw gasten een heerlijk en onvergetelijke buffet.

Plate

Hapjes

Leuke hapjes, op een originele manier gepresenteerd en aangepast naar het thema of de sfeer van uw evenement.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Het e-mailadres wordt niet bij de review getoond maar is voor ons indien wij contact willen opnemen.
Beoordeling
Review