Uw Sportevenement

Bij de organisatie van een sportevenement komt natuurlijk erg veel kijken. Ook de catering mag hierbij niet ontbreken. Wij regelen de catering voor de bezoekers, het publiek en de eventuele crew. Verder kunnen wij je ook helpen bij de gehele organisatie.

Catering voor jouw sportevenement

Heerlijk, zo’n dagje sporten! Maar uiteraard mag goed eten en drinken niet ontbreken bij jouw sportevenement. Wij helpen je daar natuurlijk graag bij. Maar dat niet alleen, wij kunnen ook de gehele organisatie van het sportevenement uit handen nemen. Ideaal! Vertel ons je wensen en wij regelen het.

EEN IMPRESSIE VAN VERSCHILLENDE SPORTEVENEMENTEN

MOGELIJKHEDEN

Bij CaterEvents is geen aanvraag te gek! Wij gaan jouw uitdaging met veel plezier aan. Samen met jou, creëren wij onvergetelijke bedrijfsevenementen.

Diner

Een diner bij Stories is mogelijk tot ca. 175 personen. A la carte, een meergangenmenu of een buffet? Onze chefs maken het graag voor u klaar.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt u van offerte tot uitvoering.

Borrel

's Middags of 's avonds, de leukste borrels tot 300 personen zijn bij Stories Eindhoven! Wij serveren een uitgebreid assortiment, volledig naar uw wens.

Afkoop of nacalculatie

U kunt bij ons kiezen tussen het afkopen van een bepaald assortiment, het factureren op nacalculatie of direct betalen bij de bar.

Presentatie of voorstelling

Een presentatie op een mooie locatie buiten de deur? Bij Stories Eindhoven krijgt u alle aandacht! Wij zorgen voor de perfecte ontvangst.

Licht en Geluid

Wij verzorgen graag passend naar jouw evenement, het licht & geluid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeerverlichting, feestverlichting, special effects, het gebruik van foto’s of beelden en nog veel meer! Met licht & geluid van zeer goede kwaliteit, tillen wij jouw evenement naar nog een hoger niveau.

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van culinaire uitspattingen maken we je feest onvergetelijk.

Passende Service

Voor iedere gelegenheid beschikken wij over geschikt horecapersoneel om uw gasten te voorzien van onze catering. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten het aan niets ontbreekt.