Relatie & marketing events

Uw eventpartner voor alle gelegenheden!

Samen met u creëren we graag een gezellig, memorabel relatie- of marketingevenement. Geen aanvraag is te gek! We ontzorgen u van A tot Z, zodat u alleen maar hoeft te genieten van het evenement met uw gasten. Van tenten, licht en geluid, entertainment en uiteraard de catering: we regelen het graag! Vertel ons uw wensen en we maken er samen een prachtig evenement van op uw eigen locatie of bij een van onze sfeervolle locaties.

REFERENTIES

Wat zijn onze mogelijkheden?

Bij CaterEvents is geen aanvraag te gek! Wij gaan uw uitdaging met veel plezier aan. 

Tenten

De geschikte accommodatie creëren? Wij adviseren vanuit een breed scala mogelijkheden. Stretchtenten, ALU-hal, Zweedse tenten of pagodes. Geheel op maat en naar thema in te richten.

Projectmanagement

CaterEvents zorgt ervoor dat niets wordt vergeten. Een duidelijke planning, logistiek, veiligheid en natuurlijk de uiteindelijke gastbeleving. Onze eventmanagers zorgen ervoor van opbouw tot het schoon opleveren van uw locatie.

Meubilair

Kies uit een ruim aanbod aan stijlen. Niet te veel, niet te weinig. Barren, tafels, stoelen, balies, etc. Altijd passend bij de doelstelling van uw evenement.

Entertainment

Met het entertainment creëren wij een passende sfeer op uw evenement. Van een DJ, een 6-koppige band tot aan prachtige gastheren & -vrouwen in het thema van uw evenement. Laat u verrassen door ons diverse aanbod.

Aankleding

Wij toveren uw locatie om tot de perfecte feestlocatie, zakelijke omgeving of sfeervolle dinersetting. Eventueel aanpasbaar naar thema of identiteit. Wij bieden passende aankleding die direct bij uw gasten in het oog springt.

Licht en Geluid

Wij verzorgen graag passend naar uw evenement het licht & geluid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeerverlichting, feestverlichting, special effects, het gebruik van foto’s of beelden en nog veel meer! Met licht & geluid van zeer goede kwaliteit, tillen wij uw evenement naar nog een hoger niveau.

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op uw wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van drankconcepten en culinaire uitspattingen maken we uw feest onvergetelijk.

Passende Service

Voor iedere gelegenheid beschikken wij over geschikt horecapersoneel om uw gasten te voorzien van onze catering. Wij zorgen ervoor dat uw gasten het aan niets ontbreekt.

1. Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat u weet hoe de kosten van uw event zijn opgebouwd.

2. Accepteer Voorstel

Wanneer u het voorstel accepteert, brengen wij uw wensen haarfijn in kaart.

3. Top Event

Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen voor een top evenement.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN