Uw Bedrijfsfeest

Heb je zelf een prachtige bedrijfslocatie ter beschikking voor bijvoorbeeld het openen van een nieuw filiaal of het geven van een personeelsfeest? Ook dan kunnen wij de gehele verzorging van jou evenement overnemen.

Catering op jouw bedrijfslocatie

Samen met jou creëren we graag en gezellig, onvergetelijk bedrijfsevenement. Geen aanvraag is te gek! We verzorgen je van A tot Z, zodat jij alleen mar hoeft te genieten van het feest en je gasten. Van tenten, licht en geluid, entertainment en uiteraard de catering: we regelen het graag! Vertel ons jouw wensen en we maken er samen een prachtig feest van op jouw eigen bedrijfslocatie.

EEN IMPRESSIE VAN VERSCHILLENDE BEDRIJFSFEESTEN

MOGELIJKHEDEN

Bij CaterEvents is geen aanvraag te gek! Wij gaan jouw uitdaging met veel plezier aan. Samen met jou, creëren wij onvergetelijke bedrijfsevenementen.

Tenten

We kunnen diversen tenten plaatsen. Van een prachtige strechtent tot aan een aluminium frame tent. En natuurlijk richten wij de tenten ook in naar de stijl en het thema van jouw evenement.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt u van offerte tot uitvoering.

Meubilair

Wij beschikken over een ruim en divers aanbod aan meubilair. In overleg kunnen wij alles aanpassen naar jouw wensen. Van de stoelen, de tafels, een gehele bar tot aan de kleinste details zoals de bloemetjes op de tafels. Tot in de puntjes wordt alles verzorgd.

Entertainment

Met het entertainment creëren wij een passende sfeer op jouw evenement. Van een DJ, een 6-koppige band tot aan prachtige gastheren & vrouwen in het thema van jouw evenement. Laat je verrassen door ons diverse aanbod.

Aankleding

Wij toveren jouw locatie om tot de perfecte feestlocatie en maken deze geheel feest klaar. Dit kan geheel aangepast worden naar een bepaald thema of naar de bedrijfskleuren. Wij bieden passende aankleding die direct bij jouw gasten in het oog springt.

Licht en Geluid

Wij verzorgen graag passend naar jouw evenement, het licht & geluid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeerverlichting, feestverlichting, special effects, het gebruik van foto’s of beelden en nog veel meer! Met licht & geluid van zeer goede kwaliteit, tillen wij jouw evenement naar nog een hoger niveau.

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van culinaire uitspattingen maken we je feest onvergetelijk.

Passende Service

Voor iedere gelegenheid beschikken wij over geschikt horecapersoneel om uw gasten te voorzien van onze catering. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten het aan niets ontbreekt.