Beachclub Sunrise

Een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest in de omgeving van Eindhoven. Door de grote variatie aan zalen en locaties bij Beachclub Sunrise, kun je hier terecht voor al jouw particuliere en zakelijke evenementen. Zoek je een locatie voor een workshop of een nieuwjaarsborrel? Dan is Beachclub Sunrise uitermate geschikt. Bent u eerder opzoek naar een locatie voor een presentatie of een congres? Ook dan past Beachclub Sunrise precies bij wat je zoekt. Zelfs trouwen aan het water van Aquabest valt onder de mogelijkheden van Beachclub Sunrise.

Evenementenlocatie Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise is geschikt voor de volgende soorten evenementen in Eindhoven:

  • Bruiloft
  • Verjaardagsfeesten
  • Familiefeesten
  • Workshops
  • Congres
  • Vergadering
  • Bedrijfspresentatie
  • Bedrijfsuitje
  • bedrijfsfeesten

MOGELIJKHEDEN

Beachclub Sunrise is de geschikte locatie voor al jouw particuliere & zakelijke evenementen.

Jullie huwelijk

Beachclub Sunrise beschikt over sfeervolle zalen, buitenlocaties en kun je zelfs trouwen op het water! Alles voor een onvergetelijk trouwfeest.

Particuliere/zakelijke evenementen

Zakelijk of privé, vraag naar de mogelijkheden. Van klein tot groot, de ideale feestlocatie voor een onvergetelijke dag!

Een nette offerte

Onze collega’s van Beachclub Sunrise geven je een overzichtelijk beeld aan mogelijkheden voor je evenement. Je ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

Audiovisueel

Alle locaties en zalen zijn voorzien van technische faciliteiten, zoals tv-schermen, beamer en geluidsinstallatie. Met de vaste techniekpartner zijn deze mogelijkheden naar wens uit te breiden.

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Wij zorgen voor een passende invulling!

Parkeermogelijkheden

Beachclub Sunrise beschikt over ruime parkeermogelijkheden.

Capaciteit

Met 4 zalen, allen met een buitenmogelijkheid is er voor iedere groep een passende locatie. Van 10 tot ruim 6000 gasten is deze locatie wel héél multifunctioneel!

INSPIRATIE

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van Beachclub Sunrise. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.