Uw tuinfeest

Wil je graag jouw gasten thuis ontvangen met een gezellig tuinfeest? Wij doen de gehele organisatie van het tuinfeest en verzorgen het tot in de puntjes. wij toveren jouw tuin om naar de perfecte locatie voor jouw feest of evenement!

Tuinfeest Organiseren

Heb je zelf thuis een prachtige tuin ter beschikking die uitermate geschikt is voor jouw evenement? CaterEvents maakt van jouw tuin, de perfecte feestlocatie. Van strechtenten, licht & geluid, aankleding van de tuin tot de verzorging van de catering, aan elk detail wordt gedacht. Wij gaan er helemaal voor op jouw eigen locatie en willen iedereen versteld doen staan. Wij creëren evenementen die nog lange tijd worden herrinnerd.

EEN IMPRESSIE VAN VERSCHILLENDE TUINFEESTEN

MOGELIJKHEDEN

Wij organiseren graag het perfecte evenement bij jouw in de tuin, persoonlijker wordt het niet. Volledig ontzorgd genieten van je eigen feestje. Makkelijker wordt het niet!

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van culinaire uitspattingen maken we je feest onvergetelijk.

Meubilair

Wij beschikken over een ruim en divers aanbod aan meubilair. In overleg kunnen wij alles aanpassen naar jouw wensen. Van de stoelen, de tafels, een gehele bar tot aan de kleinste details zoals de bloemetjes op de tafels. Tot in de puntjes wordt alles verzorgd.

Aankleding

Wij verzorgen graag passend naar jouw evenement, de verlichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sfeerverlichting, feestverlichting, special effects en nog veel meer! Met de verlichting tillen wij jouw evenement naar een nog hoger niveau.

Entertainment

Zelfs op het gebied van dranken weten wij jouw gasten te verrassen. Van een cocktailbar, de afkoop van de drank tot aan heerlijke welkomst cocktails, bij ons is echt alles mogelijk. Wij passen de verzorging van de drank geheel aan naar het type evenement en naar jouw wensen.

Licht en Geluid

Met het entertainment creëren wij een passende sfeer op jouw evenement. Van een DJ, een 6-koppige band tot aan prachtige gastheren & vrouwen in het thema van jouw evenement. Laat je verrassen door ons diverse aanbod.

Passende Service

Voor iedere gelegenheid beschikken wij over geschikt horecapersoneel om uw gasten te voorzien van onze catering. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten het aan niets ontbreekt.

Tenten

We kunnen diversen tenten plaatsen. Van een prachtige strechtent tot aan een aluminium frame tent. En natuurlijk richten wij de tenten ook in naar de stijl en het thema van jouw evenement.

Techniek

Om jouw feestavond compleet te maken, huren wij professionele apparatuur in voor bijvoorbeeld de DJ, de live muzikanten of jouw favoriete band. Diversen soorten techniek kunnen wij voor je regelen.