MVO

Catering en ondernemen, dat doe je niet alleen. CaterEvents vindt het belangrijk terug te geven aan de maatschappij. Dat doen wij als cateraar door kansen te creëren voor mensen en voor andere bedrijven.

MVO

Wij creëren kansen voor lokale ondernemers. Of het nu catering in Eindhoven is, catering in Helmond of in Amsterdam. Producten smaken beter als je weet dat het uit de buurt komt. Het wordt nog krachtiger als je weet dat je terug kan geven aan andere ondernemers. Dat vinden wij een feestje.

MVO

CaterEvents vindt het belangrijk kansen te creëren voor andere mensen. Zo hebben wij een samenwerkingsverband met Stichting Robin Hood. Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en wajongers, kansen biedt om vooruit te komen in het leven. Werkervaring is hierbij het sleutelwoord.

Productions-Icon
MVO

Hierbij leiden wij mensen op en stellen wij ons netwerk open zodat mensen door kunnen stromen naar een reguliere betaalde baan. Dat is volgens ons bewezen maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uw evenement van A tot Z in goede handen? 

Adres

Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop

Telefoon

T 040-2827982

Contact

info@caterevents.nl
www.caterevents.nl