Stories Eindhoven

Verhalen maken de mens. Wie goede verhalen te vertellen heeft, is de sfeermaker van elk feest. Een feest in Eindhoven bij Stories garandeert nog jaren goede verhalen over jouw feest. Stories vind je in de bruisende wijk Strijp-S, het tweede centrum van Eindhoven. Op de begane grond van de Apparatenfabriek loop je het industrieel-botanisch pand van Stories binnen. Het restaurant biedt ruimte voor diner, je bedrijfsfeest, presentaties of het jubileumfeest van die trouwe collega. Op het ruime terras kijk je uit over de gebouwen met geschiedenis terwijl je geniet van culinaire verassingen en heerlijk verfrissende dranken.

Evenementenlocatie Stories Eindhoven

Stories is geschikt voor de volgende soorten events in Eindhoven:

  • Bedrijfsfeest
  • Jubileum
  • Trouwfeest
  • Diner
  • Presentaties
  • Galafeest

INSPIRATIE

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van Stories Eindhoven. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.

MOGELIJKHEDEN

Stories Eindhoven denkt graag met je mee om jouw evenement volledig naar wens te maken.

Particuliere/zakelijke evenementen

Stories Eindhoven beschikt over vele faciliteiten om van iedere gelegenheid een succes te maken.

Jullie huwelijk

Stories Eindhoven beschikt over één prachtige ruimte om jullie toost, bruiloftsdiner en/of feestavond te vieren.

Een nette offerte

Wij geven je graag een zo goed mogelijk beeld van de kosten van het evenement. Je ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

Last minute

Bij Stories Eindhoven vertellen we graag dat we snel kunnen schakelen. Heb je een last-minute uitdaging? Wij kijken graag of we kunnen helpen!

Passende service

Een chique uitgeserveerd diner? Een informele borrel? De perfecte gala-avond? Ons getrainde horecapersoneel levert altijd passende service!

Arrangementen

Wij verzorgen in combinatie met onze partners verschillende arrangementen. Wij bieden een ruim aanbod aan diversen activiteiten in Eindhoven.

Audiovisueel

Voor ieder event verzorgen we AV-middelen helemaal op maat. Zelf een DJ regelen? geen probleem hoor!

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van culinaire uitspattingen maken we je feest onvergetelijk.

Parkeermogelijkheden

Strijp-S heeft volop parkeermogelijkheden! Uitrijkaarten regelen wij voor je.

Capaciteit

Stories Eindhoven is geschikt voor groepen tot 250 personen. Voor kleinere bijeenkomsten passen we de ruimte visueel aan zodat je ruimte nooit te groot is. Het sfeervolle terras biedt zeker nog interessante mogelijkheden!