Muziekgebouw Eindhoven

Een iconische locatie midden in het centrum van Eindhoven. Zakelijke events gecombineerd met entertainment van hoog niveau. Het Muziekgebouw Eindhoven biedt hoogstaande muzikale programma’s in combinatie met catering uit Eindhoven van CaterEvents. Ontvang jouw gasten in een van de foyers van deze locatie. Voor elke groep is er een geschikte ruimte te vinden, tot 2200 gasten in totaal.

Locatie Muziekgebouw Eindhoven

Het Muziekgebouw Eindhoven is geschikt voor de volgende soorten events in Eindhoven:

  • Congres
  • Bedrijfspresentatie
  • Bedrijfsfeest
  • Netwerkborrel
  • Personeelsfeest

MOGELIJKHEDEN

Dineer op het grote podium, vier feest in de foyer of houdt een besloten bijeenkomst backstage. Het muziekgebouw is een locatie met vele mogelijkheden.

Zakelijke evenementen

Ontdek de mogelijkheden van Muziekgebouw Eindhoven. Dé locatie voor grote groepen met een gevarieerd programma. De beste faciliteiten vind je hier. Verras je gasten met een goed podiumprogramma, een culinair walking dinner en een spetterende feestavond! Deze locatie is wat je zoekt in een high-end event!

Een nette offerte

Wij geven u graag een overzichtelijk beeld van de mogelijkheden van het evenement. U ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt u van offerte tot uitvoering.

Partymanager

Ontzorgen en Brabantse gastvrijheid met een glimlach! Onze eventmanagers zorgen ervoor.

Audiovisueel

Technici zijn in eigen huis. Voor een optimale sfeerbeleving, geheel naar wens.

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Laat je verrassen met een origineel passend concept voor je event.

Parkeer mogelijkheden

Tekst parkeermogelijkheden hier

Capaciteit

Gehele gebouw: 2.200 personen Grote zaal: 1.750 concertbezoekers Kleine zaal: 400 personen Backstage:

INSPIRATIE

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van Muziekgebouw Eindhoven. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.