Muziekgebouw Eindhoven

Een iconische locatie midden in het centrum van Eindhoven. Zakelijke events gecombineerd met entertainment van hoog niveau.

Catering

Laat je verrassen door de creatieve concepten op het gebied van eten en drinken. Speciale wensen? Laat het ons weten!

Capaciteit

Groepen tot 200 personen kunnen genieten van deze authentieke locatie.

Parkeermogelijkheden

Kasteel Heeswijk heeft verschillende gratis parkeergelegenheden. De trouwauto mag natuurlijk tot aan de poort!

Waarom Muziekgebouw Eindhoven?

Het Muziekgebouw Eindhoven biedt hoogstaande muzikale programma’s in combinatie met catering uit Eindhoven van CaterEvents. ontvang jouw gasten in een van de foyers van deze locatie. Voor elke groep is er een geschikte ruimte te vinden, tot 2200 gasten in totaal. Dineer op het grote podium, vier feest in de foyer of houdt een besloten bijeenkomsy backstage. Het muziekgebouw is een locatie met vele mogelijkheden.

Het Muziekgebouw is geschikt voor de volgende soorten events in Eindhoven en omgeving:

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

EEN IMPRESSIE VAN MUZIEKGEBOUW EINDHOVEN

MOGELIJKHEDEN

Onvergetelijke momenten creëren. Het Muziek Gebouw Eindhoven is daarvoor de perfecte setting! Laat je verbazen door de mogelijkheden en geniet van de perfecte dag!

Jullie huwelijk

Trouwen op een kasteel?! Het is een droom die je waar maakt op Kasteel Heeswijk. Pure klasse en perfecte service op maat gemaakt naar jullie wensen en persoonlijkheid.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

Catering

Laat je verrassen door de creatieve concepten op het gebied van eten en drinken. Speciale wensen? laat het ons weten!.

Zakelijke/particuliere evenementen

Ridderzaal, wapenzaal, salon… monumentale kasteelzalen die het juiste cachet geven aan bijzondere evenementen en bijeenkomsten.

Partymanager

De details tot in de puntjes verzorgd. Onze partymanagers ontzorgen je en zorgen dat de wensen perfect worden gerealiseerd.

Parkeermogelijkheden

Kasteel Heeswijk heeft verschillende gratis parkeergelegenheden. De trouwauto mag natuurlijk tot aan de poort!

Audiovisueel

Wij werken met een vaste techniekpartner. Ook zij zijn super flexibel en weten hoe belangrijk ze zijn. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Capaciteit

Voor ieder evenement de juiste ruimte. Trouw in de Ridderzaal of in de prachtige kasteeltuin, feest in de gewelven. Groepen tot 200 personen kunnen genieten van deze authentieke locatie.