Create emotions

Gasten verbluffen dat is waar we goed in zijn. Met smaakexplosies, onvervalste Brabantse gastvrijheid en verfrissende concepten. Zo creëren wij emoties.

Gasten overdonderen

Emoties die ervoor zorgen dat elk evenement een goed verhaal wordt. Door gasten te overdonderen met verbazingwekkende, sensationele smaken. Met enthousiasme, creativiteit en trots.

Piekfijn verzorgd

Beleving in de overtreffende trap. Dat is CaterEvents exclusive. Waan je in een wereld van luxe met exclusieve producten en bijzondere smaakcombinaties. Piekfijn verzorgd, tot in de kleinste details.

Verwachtingen overtreffen

Signature bites, gouden eieren, coquilles geserveerd in de schelp, live cooking concepten of uitgeserveerde diners. Alles om verwachtingen te overtreffen.

Verfris, verras en verwonder

Geef gasten een fair welkom met verse baristakoffie of een ander heerlijk welkomstdrankje. Verfris met een fresh fruity waterbar of healthy juice bar. Verras met koude frisdranken, stevige en verfrissende wijnen en bekende bieren. Of verwonder met table service.

Smaakvolle gerechten

Catering met bijpassend eten en drinken draagt bij aan het feest. Denk hierbij aan partyfood, een burger of taco corner, exclusieve buffetten. Verbluf gasten met een walking dinner, seated dinner of een heerlijke bbq.

Uw evenement van A tot Z in goede handen? 

Adres

Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop

Telefoon

T 040-2827982

Contact

info@caterevents.nl
www.caterevents.nl