Crew

Gasten verbluffen dat is waar we goed in zijn. Met smaakexplosies, onvervalste Brabantse gastvrijheid en verfrissende concepten. Zo creëren wij emoties die ervoor zorgen dat elk evenement een goed verhaal wordt. Door gasten te overdonderen met verbazingwekkende, sensationele smaken. Met enthousiasme, creativiteit en trots. Om dat te creëren, heb je een sterk team nodig. Een team van harde werkers met hun eigen kracht, maar wel allemaal met creativiteit, passie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zo vormen wij een hecht, gezellig team en dat resulteert weer in excellente service.

ONZE VACATURES

Wil je deel uitmaken van het team van CaterEvents? Omdat je een passie hebt voor eten en drinken. Omdat jij uitblinkt in service met een glimlach. Omdat jij excelleert in het neerzetten van sensationele smaken. Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures. Staat jouw specialiteit er niet bij? Geen probleem, stuur dan een open sollicitatie. Dan kijken wij samen of we onze krachten kunnen bundelen.

Open sollicitatie

Lijkt het je leuk om het team van CaterEvents te versterken? Stuur dan je motivatie en gegevens naar info@caterevents.nl. 

Solliciteer nu of stuur ons een e-mail!
Gastvrije medewerker

Wil jij ook werken op de leukste en gaafste feesten? Heb je naast bijvoorbeeld je studie tijd voor een leuke en verantwoordelijke baan, meld je dan aan!
Samen met het team van CaterEvents zorg je voor een perfecte avond van onze gasten. Met bedieningswerkzaamheden en je glimlach zorg je voor een onvergetelijke indruk en ben je een echt visitekaartje voor ons team!

Wat verwachten we van jou?
– Een sprankelende glimlach!
– Gevoel voor gastvrijheid
– Je bent flexibel inzetbaar en pakt graag aan
– Je pakt je verantwoordelijkheden en communiceert open en eerlijk
– Je woont in Eindhoven of omgeving 

Wat kun je verwachten?
– Een gezellig teamverband om in te werken
– Persoonlijke benadering en aansluiting bij je ambities
– Een passend salaris
– Zeer afwisselende werkzaamheden en locaties

Solliciteer nu!
Culinair leerling

Wil jij een toekomst in catering en partyservice?! Dan hebben wij de opleidingsmogelijkheden voor jou! In onze professionele werkomgeving kunnen we jou de basis en vervolgstappen leren om meerdere niveaus te behalen. Ga mee naar evenementen, bruiloften en andere feesten. Leer ook de interne logistiek kennen binnen een cateringbedrijf en koppel je theorie aan praktijk! Jij bent immers de toekomst!

Wil je een uitdagende leerplek? Stuur dan je motivatie en gegevens naar info@caterevents.nl. 

Wat verwachten we van jou?
– Een leergierige motivatie
– Flexibel inzetbaar, met uitzondering van je schooldag
– Een hygiënisch goed voorkomen
– Je komt afspraken altijd na

Wat kun je verwachten?
– Een gezellig teamverband om in te werken
– Persoonlijke benadering 
– Aansluiting bij je ambities en scholing
– Zeer afwisselende werkzaamheden en locaties

Solliciteer nu!
Uw evenement van A tot Z in goede handen? 

Adres

Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop

Telefoon

Contact

info@cateringevents.nl
www.caterevents.nl